11 Σεπ 2009

Καρκίνος του μαστού - H θεραπεία; (μέρος πρώτο)

Δεν υπάρχει καμία γνωστή θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού. Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι θα διαγνωστούν με τον καρκίνο του μαστού αυτό το έτος παγκοσμίως. Οι επιστήμονες δεν ξέρουν γιατί οι περισσότερες γυναίκες παθαίνουν τον καρκίνο του μαστού, όμως ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος όγκος που βρίσκεται στις γυναίκες στον κόσμο.  Ο καρκίνος του μαστού δεν έχει κανένα κοινωνικό όριο. Αυτή η ασθένεια μπορεί να εντοπισθεί στον καθένα. Πολλές διάσημες γυναίκες από όλους τους χώρους έχει προσβληθεί από καρκίνο του μαστού.


Πέρα από μία δεκαετής έρευνα και περισσότερα άπω 1.7 δισεκατομύρια δολάρια δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν τον θάνατο εκατοντάδων γυναικών τον χρόνο. Ακόμα οι γιατροί δεν ξέρουν πώς ο καρκίνος του μαστού αρχίζει ή πώς να τον θεραπεύσουν. Οι γιατροί πλησιάζουν ακόμα τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού με τους ίδιους παλαιούς διαμορφωμένους τρόπους: χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολία, και χημειοθεραπεία. Βαρβαρόδεις θεραπείες. Οι θεραπείες κυττάρων GEN είναι επιστημονική επιχείρηση βιοτεχνολογίας που στρέφεται σε μια θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού.


Η επιχείρηση αφιερώνεται στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού πριν να είναι πολύ αργά για εσάς. Δεν ενδιαφέρονται για μία θεραπεία σε δέκα, είκοσι ή παραπάνω χρόνια. Θέλουν μια θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού τώρα! Χωρίς να χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολία, χημειοθεραπεία ή να πάρετε τα τοξικά φάρμακα.


Οι θεραπείες κυττάρων GEN πλησιάζουν τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού από διαφορετικές γωνίες και χρησιμοποιούν τις αυριανές τεχνολογίες σήμερα. Η πείρα τους είναι στην έρευνα και genomics κυττάρων μίσχων. Τα δυσλειτουργώντας κύτταρα μίσχων έχουν συνδεθεί ήδη με την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού.  Δεν υπάρχει καμία γενετική αντιστοιχία για σας με τα πολιτικά αμφισβητούμενα γενικά κύτταρα μίσχων που είναι πάντα στις ειδήσεις. Η απομόνωση των κυττάρων μίσχων καρκίνου, που συνδέονται με την κατανόηση γενετικών μεταλλαγών μας που προκαλούν τον καρκίνο, και η γνώση genomics τους θα οδηγήσουν στους τρόπους να αποβληθούν τα κύτταρα καρκίνου.


...συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου